Partners

Een evenement zoals Fri3d Camp vraagt naast heel wat voorbereiding en de inzet van vrijwilligers & deelnemers, ook een aardig budget om iedereen gedurende drie dagen in de beste omstandigheden te ontvangen.


Wil je als partner bijdragen aan Fri3d Camp 2024, neem dan contact op via partners@fri3d.be.

Dankzij deze partners konden we al heel wat realiseren, om Fri3d Camp uniek en bijzonder te maken. Bedankt!

Dekimo is een belangrijke onafhankelijke aanbieder van elektronische oplossingen in Europa, die klanttevredenheid door lokale aanwezigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Dekimo is een leverancier van elektronische diensten. De groep bestaat uit een ontwerphuis voor elektronica, mechatronica en softwaretoepassingen, een consultancy tak, een layout dienst voor printplaat ontwerp, een gecertificeerd testlab, een prototype dienst en een sterk geautomatiseerde SMD-assemblagefabriek voor productieseries van 100 tot 100.000 PCBA’s. Met 400 professionals kunnen ze uw engineering partner voor de lange termijn zijn en u helpen uw bedrijfsdoelen efficiënter te bereiken.

Met zijn elektronische componenten staat Würth Elektronik voor innovatieve oplossingen, topkwaliteit en uitstekende service die verder gaan dan het gewone – in lijn met ons motto: Meer dan je verwacht!

Würth Elektronik is de voorkeurspartner van veel ontwikkelaars en fabrikanten uit een breed scala aan industrieën. Met zijn elektronische en elektromechanische componenten, EMC componenten, radiomodules en sensoren staat Würth Elektronik voor innovatieve oplossingen, topkwaliteit en uitstekende service die veel verder gaat dan het gewone. We worden gewaardeerd omdat we geen minimale bestelhoeveelheden hanteren. We hebben veel voorraad en bieden gratis samples! De componenten zijn van industriële kwaliteit en zijn minimaal 10 jaar beschikbaar. Onze vertegenwoordigers bieden doorgedreven technisch advies, zoals bijvoorbeeld omtrent EMC, radiowetgeving of antenne matching.

Wat uw uitdaging ook is, AQC B.V. is uw PCB-partner.

AQC B.V. is één van de technisch meest deskundige leveranciers van aansluitingen in de vorm van PCB’s voor de High Tech industrie. Met het hoofdkantoor in Nederland richt AQC zich erop marktleider te worden in deze producten die voldoen aan de meest veeleisende internationale kwaliteitseisen. AQC B.V. heeft de expertise om mee te denken en te adviseren tijdens de ontwerpfase van de printplaat. Ze verzekeren u dat zij alle vragen snel, adequaat, maar vooral klantgericht beantwoorden.

Ingegno is constant in de weer om STEM op de kaart te zetten.

WE ONDERSTEUNEN & ONTWIKKELEN STEM LABO’S - Ons motto: Je kan meer dan je denkt! Ingegno maakt STEM producten, begeleidt, traint en ondersteunt. Onze clienten: scholen, bedrijven, fablabs en particulieren.

WIJZE BEZIGHEDEN VOOR WIJZE KINDEREN Wees geïnteresseerd in de manier waarop dingen werken, geïntrigeerd door de wereld om ons heen en niet bang om met nieuwe technologieën te spelen. Door te knutselen ontstaan nieuwe ideeën en ontstaat er inspiratie voor spannende projecten. Maak iets. Iets. Of haal iets uit elkaar om erachter te komen wat erin zit.

Prof dr. Maria Cristina Ciocci

Samen investeren in welvaart en welzijn.

Espressif Systems is een wereldwijde high-tech leider op het gebied van draadloze communicatie, IoT, AI, SoC’s, software en oplossingen voor een slimmere en groenere toekomst.

Trikker (©Bluebits) het tekenprogramma voor elektriciens

Partners | Partner worden