Call for Proposal

Fri3d Camp wordt gemaakt door de deelnemers. Iedereen steekt een handje toe en samen maken we er voor iedereen een topervaring van.

Ook alle workshops, talks en andere activiteiten op Fri3d Camp worden georganiseerd door de deelnemers, jij dus! Met onze call for proposal proberen we alle ideeën en voorstellen op voorhand te kanaliseren in een officiëel programma. Dien je voorstel in, en als het aanvaard wordt, krijg je een plek op het programma en ondersteunen we je waar nodig.

Dien hier jouw voorstel in!

Na het indienen kan je je voorstel nog aanpassen.

Alle activiteiten rond wetenschap en technologie zijn welkom. Vooral projecten waar je zelf mee bezig bent, skills die je wil aanleren, en passies die je wil delen. Er is plek voor activiteiten van alle niveaus. Ook activiteiten in andere talen dan het Nederlands zijn mogelijk, maar vermeld het zeker wel.

Jouw idee hoeft geen klassieke workshop of lezing te zijn, elk idee is welkom! Je kan bijvoorbeeld een buizenpost aanleggen op het terrein, een lichtkunst installatie maken, een bosspel organiseren, een enorme geodetische koepel bouwen... We staan open voor alle voorstellen en kijken graag hoe we jou kunnen ondersteunen!


Blijf op de hoogte over Fri3d Camp

Schrijf je hier in op de mailinglist:

Powered by EmailOctopus

Partners | Partner worden