Call for Participation

dé Fri3d Camp 2020 Call for Participation is jouw uitnodiging om een voorstel in te dienen voor een activiteit op Fri3d Camp. Iedereen is vrij om op Fri3d Camp workshops of andere activiteiten te organiseren. Maar wil je een plek op het programma, een workshoplocatie, bepaalde ondersteuning of infrastructuur op het terrein? Seize the carp!

Dien hier je voorstel in!

Na het indienen kan je je voorstel nog aanpassen.

Als jouw voorstel door de eerste selectie raakt, zorgen we voor de plek die je nodig hebt en bespreken we eventuele extra ondersteuning of andere voorzieningen die nodig zijn om jouw voorstel op Fri3d te krijgen.

Ja, ook jij kan iets bijdragen. We zijn er van overtuigd dat iedereen vanuit haar of zijn eigen passie of interesse iets kan leren aan iedereen. Je voorstel hoeft geen lezing of workshop te zijn. Je kan bijvoorbeeld een buizenpost aanleggen op het terrein, een lichtkunst installatie maken, een bosspel organiseren, een enorme geodetische koepel bouwen... We staan open voor alle voorstellen en kijken graag hoe we jou kunnen ondersteunen!


Geen inspiratie? Check onze zotte ideeën!

Bedankt

Fri3d Camp is er voor jou en vooral dankzij jou. Dus dankjewel om van deze vierde editie opnieuw een succes te willen maken!
Ken je iemand die geknipt is voor Fri3d Camp? Stuur deze link zeker door, en deel de CfP overal waar je wil, on- en offline.

Hang een affiche op

Weet je een goeie plek om een CfP affiche op te hangen? Geweldig! Je kan affiches oppikken in de Open Garage (sowieso een heel goed idee om daar 's langs te gaan!) die je dan een zichtbare plek kan geven in je school, bedrijf, hackerspace,...

Lukt dat niet, dan kan je ook de affiche (PDF) downloaden om zelf af te drukken en op te hangen.

Be excellent to each other!


Foto's van editie 2018

Blijf op de hoogte over Fri3d Camp

Schrijf je hier in op de mailinglist:

Partners | Partner worden