Fri3d Camp 18-20 augustus 2018

Locatie & route

Locatie

De Kluis is een groot terrein, waar in de zomer vaak veel jeugdbewegingen tegelijk op kamp komen. Van 18 tot en met 20 augustus is het hele terrein voorbehouden voor Fri3d Camp. Er is vast sanitair (warme douches!) op het terrein, voldoende open plek om je tent, camper, caravan of gekaapte UFO op te stellen, en veel bomen om schaduw onder te zoeken of licht aan te hangen.

Foto's van een verkennend bezoek

Om bomen te redden, worden de foto's uit de slideshows niet afgedrukt.

Waarom kozen we voor deze locatie?

grondplan van het terrein
De iconen geven een indicatie van het gebruik van de verschillende terreinen, sommige zullen gebruikt worden als parkeerterrein, food court, …

Bereikbaarheid

Het station van Sint-Joris-Weert ligt op anderhalve kilometer van het terrein, wie met weinig bagage komt, geraakt dus zo probleemloos op Fri3d Camp.

Met de eigen wagen is het terrein ook prima bereikbaar, en we voorzien voldoende parkeerplaatsen. Maar de toegangsweg is vrij smal en we willen ook overbodige drukte vermijden. Daarom vragen we om waar mogelijk een auto te delen, en zullen we tijdens Fri3d Camp ook onnodig autoverkeer op het kampterrein weren, omwille van de sfeer maar zeker ook de veiligheid.

Het gezelschap

Als de vorige edities een indicatie zijn, zullen er op het totaal van 512 deelnemers ongeveer 170 kinderen zijn, de meesten tussen de acht en de twaalf jaar. De rest van het publiek bestaat uit de ouders van die kinderen, geroutineerde hackers, studenten, proffen en enthousiastelingen.

Mailinglist