Fri3d Camp 18-20 augustus 2018

Op zoek naar tickets?

Ticketverkoop is nog niet opgestart. Wil je zo snel mogelijk weten wanneer tickets beschikbaar worden, schrijf je dan in op de mailinglist.

Locatie

De Kluis is een groot terrein, waar in de zomer vaak veel jeugdbewegingen tegelijk op kamp komen. Van 18 tot en met 20 augustus is het hele terrein voorbehouden voor Fri3d Camp. Er is vast sanitair (warme douches!) op het terrein, voldoende open plek om je tent, camper, caravan of gekaapte UFO op te stellen, en veel bomen om schaduw onder te zoeken of licht aan te hangen.

Foto's van een verkennend bezoek

Waarom kozen we voor deze locatie?

grondplan van het terrein
De iconen geven een indicatie van het gebruik van de verschillende terreinen, sommige zullen gebruikt worden als parkeerterrein, food court, …

Bereikbaarheid

Het station van Sint-Joris-Weert ligt op anderhalve kilometer van het terrein, wie met weinig bagage komt, geraakt dus zo probleemloos op Fri3d Camp.

Met de eigen wagen is het terrein ook prima bereikbaar, en we voorzien voldoende parkeerplaatsen. Maar de toegangsweg is vrij smal en we willen ook overbodige drukte vermijden. Daarom vragen we om waar mogelijk een auto te delen, en zullen we tijdens Fri3d Camp ook onnodig autoverkeer op het kampterrein weren, omwille van de sfeer maar zeker ook de veiligheid.

Het gezelschap

Als de vorige edities een indicatie zijn, zullen er op het totaal van 512 deelnemers ongeveer 170 kinderen zijn, de meesten tussen de acht en de twaalf jaar. De rest van het publiek bestaat uit de ouders van die kinderen, geroutineerde hackers, studenten, proffen en enthousiastelingen.

Mailinglist

Hoe ziet jouw dag op Fri3d Camp eruit?

Iedereen is vrij om te doen wat 'ie wil. Je kan deelnemen aan workshops, lezingen bijwonen, met je kinderen een episch kamp maken in het bos, zelf iets organiseren,…

Elke ochtend wordt het programma voorgesteld, meestal is dat rond 10u. Dat is een handig startpunt om je dag te beginnen.

opening 2016

Doorheen de dag maak jij mee het kamp. Je hebt misschien ergens een vrijwilligersshift gepland, of samen met een paar andere deelnemers boks je een bosspel in elkaar.

Bij de vorige edities van Fri3d Camp was er op twee avonden een warme maaltijd. Dat samen eten was altijd een leuk moment, en dat willen we ook in 2018 georganiseerd krijgen. De precieze vorm zijn we nu nog aan het uitzoeken.

Later op de avond lezen we ook een verhaaltje voor voor de kinderen die dat willen, en nóg later op de avond lezen we ook voor de volwassenen een spannend verhaal voor.

Snuif alvast de sfeer op in deze foto's van de edities 2014 en 2016